2016. már 16.

Elindult weboldalunk! Miért is?

írta: Blogár Béla
Elindult weboldalunk! Miért is?

A közösség, a lakástulajdonosok közreműködésével tegyük jobbá a dunaújvárosi Intercisa Lakásszövetkezetet!
Ezen a weboldalon megoldásokat keresünk a lakásszövetkezetünk jobb működése érdekében.
Használjuk ki az internet lehetőségeit: tájékozódjunk, szóljunk hozzá, véleményezzünk, mondjuk el javaslatainkat.

A Better Intercisa oldalt egy szövetkezeti küldött (régi, ma már pontatlan szóhasználattal "közös képviselő") hozta létre, ő az oldal adminisztrátora (kezelője). A cél az volt, hogy legyen egy kommunikációs felület, ahol közzéteheti saját, esetenként mások javaslatait, véleményét, a szövetkezet működésével kapcsolatban, amire aztán az olvasók (más küldöttek, illetve az Intercisa Lakásszövetkezethez tartozó lakástulajdonosok) reagálni tudnak.

Több szem többet lát, illetve a kollektív bölcsesség ereje. A jelenlegi működési rendszerben pont ez a fajta munka hiányzik: a küldöttgyűléseken ugyan sok javaslat, vélemény elhangzik, de ott általában kevés az idő, szorít a napirend, a javaslatok pedig sokszor nem eléggé előkészítettek, kiérleltek. A következő küldöttgyűlés pedig sokszor csak egy év múlva lesz. Év közben a küldöttek által megválasztott Igazgatóság igyekszik megfontolt döntéseket hozni, képviselni a tagok érdekeit. A Better Intercisa oldal minden bizonnyal segíteni fogja az Igazgatóság munkáját is.

Látogassanak vissza később, hamarosan megjelennek az első írásaink.

A Better Intercisának van egy Faceboook oldala is. Előreláthatólag a Facebook oldalunk naprakészebb, bővebb lesz. A blog.hu-s oldal azért lett létrehozva, hogy azok is olvashassák a híreket, akik nem használják a Facebookot.

Frissítve: 2016.03.19.

 

Szólj hozzá